Novosti

Rezultati 4. kola Kvarnerske lige – otvorenog Prvenstva Istre u krosu

📁 Novosti 🕔29.listopad 2020
Rezultati 4. kola Kvarnerske lige – otvorenog Prvenstva Istre u krosu

GALERIJA FOTOGRAFIJA

REZULTATI:

U nedjelju 25.10.2020. Medulinski kamp Kažela na trenutak se vratio u slavnu atletsku prošlost. U organizaciji Atletskog saveza Istre i Atletskog kluba Medulin održano je 4. kolo Kvarnerske lige – otvoreno Prvenstvo Istre u krosu.

Na dijelu staze gdje je 2002. godine održano Europsko prvenstvo u krosu, trčali su naši najmlađi atletičari i borili se za naslov prvaka Istre u svojoj disciplini. Prelijepo vrijeme i pravi “Cross country” ambijent kao i odlično pripremljena staza učinili su da uvjeti za trčanje u prirodi budu gotovo savršeni.

Nastupilo je 138 atletičara i atletičarki od najmlađih cicibana do kategorije Mlađih juniora. Najuspješniji klub bio je Atletski klub Istra iz Pule.

Kamp Kažela – Arena hospitality group omogućio je ovo nama značajno natjecanje na atraktivnoj sportskoj lokaciji a sponzor Special d.o.o. – Pazin nagradio je pobjednike utrka prigodnim paketom atletske sportske opreme Mizuno.

Ovim natjecanjem završena je ovogodišnja natjecateljska atletska sezona u Istri, te su ipak u svim ovim okolnostima organizirana oba Prvenstva Istre u atletici, na stazi i kros utrka.
Svi rezultati i galerije fotografija bit će objavljeni na službenim stranicama Atletskog saveza Istre na poveznici www.asi.com.hr

Elvis Peršić
predsjednik ASI

Share this article with friends