Novosti

Održano Otvoreno prvenstvo Istre u krosu

📁 Novosti 🕔14.travanj 2016
Održano Otvoreno prvenstvo Istre u krosu

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Otvoreno prvenstvo Istre u krosu  organizirao je ASI u suradnji s Ustanovom Pulasport d.o.o. i Gradom Pula koji su obilježavali Svjetski dan zdravlja.

Kros je održan u Šijanskoj šumi uz pomoć domaćina Atletskog kluba Istra, Ustanove Natura Histica i Zbora atletskih sudaca Istre. Nastupilo je oko 300 trkača, najbrojniji su bili članovi Atletskog kluba Medulin i Adidas škole trčanja,

Nastupalo se u više kategorija, predškolci, 1 i 2 razredi, 3 i 4 razredi, 5 i 6 razredi, 7 i 8 razredi, rekreativna utrka od 1000m i glavna utrka na 4000m.

Utrka je bila poslijednja provjera pred popularni Kros Sportskih novosti, najveću kros utrku za školarce u Hrvatskoj. Održavanju prvenstva Istre u krosu i obilježavanju Svjetskog dana zdravlja pomogli su i članovi Gradskog društva Crvenog križa Pula sa interventnim timom, Udruga celebralne paralize Istarske županije,

Udruga za promicanje stvaralaštva Art studio i Udruga osoba s intelektualnim poteškoćama koji su natjecateljima dijelili  jabuke, krofne, vodu i čaj.

REZULTATI

Predškolci M i Ž
1. i 2. razredi M i Ž
3. i 4. razredi M i Ž
5. i 6. razredi M i Ž
7. i 8. razredi M i Ž
Rekreativna utrka 1000m M i Ž, apsolutna kategorija
Glavna utrka 4000m M i Ž, apsolutna kategorija

Share this article with friends