Novosti

Zimski atletski kamp – Stara Sušica 2019.

📁 Novosti 🕔20.veljača 2019
Zimski atletski kamp – Stara Sušica 2019.

I ove godine Atletski savez Istre organizirao je Zimski atletski kamp za naše najmlađe atletičare, za djecu do 10 godina.

Već tradicionalna lokacija bio je Planinarski dom – dvorac Stara sušica koji smo popunili skoro do posljednjeg mjesta, u najbrojnijem kampu dosad, ukupno je sudjelovalo 88 atletičara i 8 trenera – voditelja.

Najbrojniji su bili članovi AK Medulin i AK Maximvs Poreč, te članovi AK Albona Labin, a po prvi puta sudjeluju i članovi najmlađeg Istarskog atletskog kluba AK Vodnjan.

Tijekom dana imali smo aktivnosti na snijegu, atletsku igraonicu, planinarenje i šetnje u prirodi. Unatoč nedostatku snijega naši mali atletičari dali su se u potragu, te u skrivenim kotlinama pronašli dovoljno bijelog pokrivača za male zimske radosti. A i zaleđeno jezero pružilo je priliku za okršaj u bacačkim disciplinama. U dva termina, ujutro i popodne uživali smo u aktivnostima na planinskom zraku.

Navečer smo imali likovne radionice, društvene igre i naravno nezaobilaznu disco večer gdje su nakon napornog dana pokazali i skrivene talente na plesnom podiju. Žiri je nagradio najbolje a program su vodile odlične animatorice.

Kamp je protekao u najboljem redu, a za siguran prijevoz i dolazak na vrijeme pobrinuo se naš službeni vozač Jimmy tours.

→ GALERIJU FOTOGRAFIJA POGLEDAJTE KLIKOM NA LINK

Share this article with friends