Novosti

Zimski atletski kamp Stara Sušica 2020.

📁 Novosti 🕔22.veljača 2020
Zimski atletski kamp Stara Sušica 2020.

Atletski savez Istre organizirao je Zimski atletski kamp za naše najmlađe atletičare, za djecu do 13 godina. Ove godine održao se od 14. – 16.02.2020.

Već tradicionalna lokacija bio je Planinarski dom – dvorac Stara sušica, ukupno je sudjelovalo 78 atletičara i 7 trenera – voditelja.
Najbrojniji su bili članovi AK Albona Labin, a sudjelovali su i članovi AK Medulin, AK Maximvs Poreč i AK Vodnjan.

S obzirom na globalne klimatske promjene, snijega i aktivnosti na snijegu nije bilo, te smo prvu večer iskoristili za upoznavanje i druženje uz logorsku vatru. U subotu smo počeli s planinarenjem i kretanjem u prirodi gdje smo da ručka napravili zavidnu kilometražu kroz prekrasne šume Gorskog kotara. Nakon ručka i odmora imali smo malu sportsku Olimpijadu i raznim disciplinama i igrama. U nedjelju ujutro odradili smo trening koji su treneri individulno odabrali za svoju grupu.

Večer je bila rezervirana za radionice i zabavu pa smo imali izradu i izbor najbolje maske, modnu reviju i u subotu nezaobilaznu disco večer gdje su naši mali atletičari iskazali sve svoje talente u plesanju.

Kamp je protekao u najboljem redu, a za siguran prijevoz i dolazak na vrijeme pobrinuo se naš službeni vozač Jimmy tours.

Galeriju fotografija pogledajte klikom na LINK.

Share this article with friends